Статии & новини

Запознайте се с най-актуалните ни статии, промоции и новини

Пазарен анализ Трейшън Клифс Голф 2014 – 2018

Чудили ли сте се какви са реалните пазарни цени на имотите в Трейшън Клифс Голф Резорт? Кои ще са Вашите съседи? Имате имот за продажба- прекалено висока или прекалено ниска е цената Ви?

Consultica BG Advisors отговаря на всички тези въпроси с подробен анализ на пазара. Както обикновено, в нашия достъпен и приятелски стил. Проучването ни се отнася за периода 10.2014 – 08.2018.

През този период портфолиото собственици се увеличи от 18 националности на 20, като по този начин Курорта се превръща в най-многообразния в България, а много вероятно и в Европа. Новите националности собственици, които се присъединяват са от Австрия и Беларус.

Наблюдаваме увеличение на собствениците на имоти от България, което определено е позитивен сигнал. Сериозен остава процента на собственици от Руската Федерация и се появяват нови собственици от Румъния. Румънците са традиционно присъстващи в Трейшън Клифс от 2009 като хотелски гости и гости в ресторантите и плажовете, но през този период за първи път те започват да купуват собствени имоти. Приемаме това за позитивен знак, тъй като реално това са хора, които познават Курорта изключително добре и следят отблизо всички процеси в него.

Продажбите в Трейшън Клифс според типове апартаменти:

Най-търсени са апартаментите с 2 спални в Марина Вилидж, следвани от апартаменти с 1 спалня, отново в Марина Вилидж. Според статистиката, един апартамент с 2 спални в Марина Вилидж не се задържа на пазара повече от 6 месеца.

Средни цени на апартаментите на база завършени продажби:

Произход на клиентите:

71% от новите собственици през разглеждания период са направили покупката си с посредничеството на Consultica BG Advisors. Гордеем се с този факт, но най-вече се гордеем с това, че клиентите ни продължават да се обръщат към нас за съвети и други услуги, много след като са закупили имот.

Можете да се присъедините към семейството на собствениците в Трейшън Клифс Голф Резорт, като разгледате най- актуалните ни предложения от инвеститора и препродажби от собственици

Disclaimer: Цялата информация в този анализ е на база лична статистика на Consultica BG Advisors, както и публична такава и информация от партньорската ни мрежа. Информация, която се смята за поверителна, не е използвана в настоящия анализ.

× Have questions? Text us in Whatsapp