За нас

Consultica BG Advisors е консултантска компания в областта на недвижимите имоти, създадена от професионалисти с богат опит в недвижими имоти, правни консултации, счетоводство, пазарни анализи и стратегическо планиране. Ние предлагаме широка гама от услуги на лична база с висока ниво на поверителност.

Фирмата е създадена да оказва съдействие на бизнеси и физически лица, които инвестират в недвижими имоти.

Consultica BG Advisors подпомага различни бизнеси в България и на международно ниво за фирми и физически лица от Великобритания, Русия, Германия, Дания, Норвегия, Полша, и т.н. Портфолиото ни от клиенти включва над 20 националности.

Покупка на имот

Инвестирането в недвижими имоти е един от най-печелившите бизнеси в света. Философията на нашата компания е да предостави на нашите клиенти най-атрактивните предложения по отношение на потенциал за отдаване под наем, капиталова възвращаемост и най-вече отлично местоположение. Ние работим усърдно, за да се уверим, че покриваме всички аспекти на сделката и ви предлагаме една качествена и компетентна услуга.

Правно консултиране

Опитния и професионелен юрист е задължителна част от всеки бизнес в светвен мащаб. Нашите юристи са добре подготвени, за да ви консултират по всички въпроси, свързани с покупката на имот, установяване на бизнес в чужда държава, регистрация на фирми и др. Преди финализирането на всяка сделка, нашите юристи се уверяват, че са изпълнени всички законови изисквания и съдействат за безрисковото и приключване.

Счетоводство

Добрият счетоводител винаги е запознат с последните промени в данъчните закони, може да посъветва клиентите си от гледна точка на данъчна оптимизация и да представлява бизнес интересите на клиентите си пред всички инстанции. Ние сме горди да имаме опитни професионални счетоводители в екипа си. Ние сме горди, че сме приключвали случаи, които много счетоводни кантори са отказвали.