За нас

Луксозните имоти са нашата истинска страст!

В Consultica BG Advisors ние свързваме купувачи и продавачи на луксозни апартаменти и вили, хотелски и курортни имоти, казина, търговски недвижими имоти, инвестиционни проекти, голф курорти и др.

Работим с частни и корпоративни клиенти, семейни офиси и инвестиционни фондове. Нашите предложения и експертиза се предоставят професионално и дискретно.

Consultica BG Advisors е изключителен представител на Cashmere Hotel Group, Калифорния, САЩ на Европейския пазар. Cashmere Hotel Group (CHG) е със седалище в Калифорния и е фирма за пълно обслужване, специализирана в бутикови хотели и курорти.

Нашата история

Consultica BG Advisors е консултантска компания в областта на недвижимите имоти, основана от Калин Стоянов през 2009г. Компанията предлага широка гама от услуги в сферата на недвижимите имоти, правни консултации, счетоводно консултиране, анализи на пазара и управление.

Consultica BG Advisors оказва подкрепа на компании и физически лица в различни бизнес сфери в България и по света. Портфолиото ни от клиенти надхвърля 20 националности.

Мисия и визия

Нашата мисия е да вдъхновяваме положителни и дългосрочни резултати. Всички членове на нашия екип са възприели следните основни ценности:

УВАЖЕНИЕ: Ние се отнасяме към нашите клиенти и партньори с достойнство и уважение. Вярваме, че хората действат по най-добрия начин, когато се чувстват оценени.
СТРАСТ: Обичаме това, което правим, и действаме в интерес на нашите клиенти.
КОМУНИКАЦИЯ: Комуникацията и изграждането на отношения са част от ежедневието ни.
ИНТЕГРИТЕТ: Ние спазваме най-високите етични стандарти.
ЛИДЕРСТВО: Ние се стремим да даваме пример, мотивираме и вдъхновяваме другите.
ИНОВАЦИЯ: Ние се стремим към високи постижения, иновации и непрекъснато усъвършенстване.
ЕФЕКТИВНОСТ: Поставяме висока летва и преместваме планини, за да надхвърлим очакванията.
ЗАБАВЛЕНИЕ: Ние сме ориентирани към резултати и се фокусираме върху решения, но не забравяме да се забавляваме по пътя!

Част от нашата експертиза е посветена на:

Консултиране при покупка на имот

Инвестирането в недвижими имоти е един от най-печелившите бизнеси в света. Философията на нашата компания е да предостави на нашите клиенти най-атрактивните предложения по отношение на потенциал за отдаване под наем, капиталова възвращаемост и най-вече отлично местоположение. Ние работим усърдно, за да се уверим, че покриваме всички аспекти на сделката и ви предлагаме една качествена и компетентна услуга.

Правно консултиране

Опитния и професионелен юрист е задължителна част от всеки бизнес в светвен мащаб. Нашите юристи са добре подготвени, за да ви консултират по всички въпроси, свързани с покупката на имот, установяване на бизнес в чужда държава, регистрация на фирми и др. Преди финализирането на всяка сделка, нашите юристи се уверяват, че са изпълнени всички законови изисквания и съдействат за безрисковото и приключване.

Счетоводни съвети

Добрият счетоводител винаги е запознат с последните промени в данъчните закони, може да посъветва клиентите си от гледна точка на данъчна оптимизация и да представлява бизнес интересите на клиентите си пред всички инстанции. Ние сме горди да имаме опитни професионални счетоводители в екипа си. Ние сме горди, че сме приключвали случаи, които много счетоводни кантори са отказвали.

× Have questions? Text us in Whatsapp