Статии & новини

Запознайте се с най-актуалните ни статии, промоции и новини

Видео оглед- модерният начин да направиш информиран избор!

Consultica BG Advisors в сътрудничество с “Studio X by Iliyan Hristov” вече предлага видео огледи с излъчване на живо на своите клиенти.

Ние разбираме, че ограниченията за пътуване, свързани с Covid-19 създават невъзможност за много от нашите клиенти да посетят желания от тях имот. В същото време запитванията за голф и луксозни имоти нарастват значително от май 2020 г.

За да отговорим на очакванията на нашите клиенти, Consultica BG Advisors вече предлага видео огледи на конкретни имоти. *

Видео оглед може да бъде организиран няколко дни предварително. Ще посетим обектите, които Ви интересуват, с нашето професионално оборудване и екип. Ние ще ви дадем линк, където можете да гледате на живо поточно предаване от имота с високо качество, като в същото време ще можете да говорите с вашия брокер по отношение на някои подробности за имота. По този начин ще получите интерактивен подход към имота, като го разгледате от много различни ъгли. След края на поточното предаване ще получите линк, където можете да прегледате запис от живото предаване, в случай, че може да сте пропуснали някои моменти.

Свържете се с нас сега, за да научите повече и да организирате своя видео оглед на имот!

* в момента се предлага за имоти в България

× Have questions? Text us in Whatsapp